Transportör

Till vårt område i norra Värmland söker vi timanställd extrapersonal till vår beredskapsgrupp som kommer att arbeta enligt ett rullande schema vid beredskap eller vid behov.

Uppgifterna som transportör består i att genomföra transporter av avlidna från eget boende eller äldreboende till lokalt bårhus. Du kommer att vara tillgänglig under en beredskapsperiod om en vecka på ett rullande schema eller vid behov. Arbetstiderna varierar och utförs i huvudsak under obekväm arbetstid och med kort framförhållning. Därför måste du som söker vara bosatt i Torsby, Sunne eller i dess närhet.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Att du dessutom snabbt hittar lösningar vid olika situationer ser vi som en självklarhet.

I arbetsuppgifterna förekommer det tunga lyft varför god fysik är en förutsättning. Alla transporter dokumenteras i vårt affärssystem, varför god datavana är ett krav.

Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande och tidigare erfarenhet av kundservice eller arbete inom vården.

För tjänsten krävs B- körkort. .

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Janson på 0560 - 74 51 01.

Välkommen med din ansökan via mail: rekrytering@jansons.se


Intervjuer kommer att ske löpande.Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@jansons.se