För att förenkla för dig har vi delat in våra produkter i olika kategorier så att du enkelt och smidigt kan se olika typer av blommor till  begravning. Samtliga bilder kommer från Interflora eller Euroflorist.

 

OBS! För beställning ber vi er att komma in till något av våra kontor eller ringa till oss. Undvik att göra beställning här via hemsidan då vi vid flera tillfällen upplevt störningar i beställningsfunktionen.

En liten handbukett som läggs vid kistan eller i graven är brukligt att ta med sig och det är idag lika vanligt att män som kvinnor använder det som en hälsning.

Välj en vacker begravningskrans till ceremonin. Lägg gärna till ett band med en personlig hälsning. Vi levererar direkt till begravningen. Beställ minst tre helgfria vardagar innan.

Vackra begravningsbuketter att lägga vid kistan. Välj gärna till ett band med en personlig hälsning. Vi levererar direkt till begravningen. Beställ minst tre helgfria vardagar innan.

Kistdekorationer är en viktig del i arrangemanget kring en begravning. Den utgör ett stort blickfång och avgör vilket totalintryck man skall få av kyrkorummet. 

Dekoration runt urnan vid ceremonien i kapellet/kyrkan

Begravningsdekoration i form av ett hjärta. Dekorationen skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv eller ställning runt kista eller urna vid begravningen.