För att förenkla för dig har vi delat in våra produkter i olika kategorier så att du enkelt och smidigt kan se och beställa blommor till våra begravning. Samtliga bilder kommer från Interflora eller Euroflorist.

 

OBS! Om beställning görs här via hemsidan så måste det göras senast två arbetsdagar före begravningsdagen. Beställning senare måste ske via telefon 0571-749800

En liten handbukett som läggs vid kistan eller i graven är brukligt att ta med sig och det är idag lika vanligt att män som kvinnor använder det som en hälsning.

Välj en vacker begravningskrans till ceremonin. Lägg gärna till ett band med en personlig hälsning. Vi levererar direkt till begravningen. Beställ minst tre helgfria vardagar innan.

Vackra begravningsbuketter att lägga vid kistan. Välj gärna till ett band med en personlig hälsning. Vi levererar direkt till begravningen. Beställ minst tre helgfria vardagar innan.

Kistdekorationer är en viktig del i arrangemanget kring en begravning. Den utgör ett stort blickfång och avgör vilket totalintryck man skall få av kyrkorummet. 

Dekoration runt urnan vid ceremonien i kapellet/kyrkan

Begravningsdekoration i form av ett hjärta. Dekorationen skapas genom att blommor och grönt arrangeras i stickmassa och placeras på golv eller ställning runt kista eller urna vid begravningen.