Du ska känna dig trygg i att veta att du kan nå oss när som helst via vår jourtelefon.

Ett dödsfall kan ske när som helst. Vi har därför personlig jour med vår egen personal dygnet runt. Ring samma telefonnummer som på kontorstid så kopplas du vidare till den av oss som har jour för tillfället:

  • Arvika 0570-101 21
  • Charlottenberg 0571-200 10
  • Fryksdalen 0565-76 94 00
  • Koppom 0571-101 21
  • Torsby 0560-710 10
  • Klarälvdalen 0563-79 03 00, 0564-79 18 00

Det finns få händelser i livet som förändrar ens tillvaro så radikalt som när en anhörig avlider – det är en situation som för många kan vara svår att hantera. Det kan till och med vara svårt att inse vad som har hänt. Är du nära anhörig som ska ta hand om begravning och andra praktiska frågor är du varmt välkommen att vända dig till oss. Vi kan försäkra dig att vi har all den erfarenhet och all den kunskap som krävs för att du ska få det stöd och den hjälp du behöver.

En viktig del av tryggheten är att vi är en auktoriserad begravningsbyrå, med allt vad det innebär i fråga om kunskapskrav och konsumenttrygghet. Vill du veta hur vi arbetar mer i detalj läser du bara vidare.

Vi hjälper dig förbereda allt som ska ordnas före, under och efter begravningen oavsett vilka önskemål du har och vilken prisnivå du har tänkt dig.

En av de första saker du behöver ta ställning till är vilken form av begravningsceremoni som ska hållas. Om det ska vara en kyrklig begravning med präst i svenska kyrkan eller om det ska vara en borgerlig begravning med en begravningsförrättare (officiant) från t.ex. begravningsbyrån. Alternativt en ceremoni enligt andra trossamfund. Som auktoriserad begravningsbyrå har vi stor respekt för de olikheter som finns och hjälper dig oavsett trosinriktning.