Gravstenen är ett minnesmärke under en lång tid för besökare på kyrkogården nu och i framtiden. Vi hjälper er att välja gravstenen. En minnesvård i naturens eget material - den beständiga och vackra graniten - är en tradition på våra kyrkogårdar. Olika former, storlekar och material finns att välja mellan och friheten att välja minnesvård är idag stor, även om bestämmelser förekommer - speciella för varje kyrkogård. Våra kataloger visar ett stort sortiment vackra minnesvårdar, av mycket hög kvalitet. Finns det en befintlig gravsten så hjälper vi på begravningsbyrån till med att komplettera den med ny text.

Här finns länkar till våra samarbetspartners Br. Bäckmans och GRF:s hemsidor där det finns ett mycket stort sortiment av gravstenar.

Blomsterarrangemang som står sig

Hör du till dem som tror att prunkande blomsterprakt på gravplatsen inte går att kombinera med en vilsam växtperiod? Med våra självvattnande blomlådor får du både och. Med EMPERI System behöver du bara vattna fyra till fem gånger per sommar för att dina blomlådor ska spraka av blomsterprakt. Med EMPERI System får du de vackraste blomsterarrangemangen och den ledigaste sommaren.