Jourpersonal

Jourpersonal - Transportör

Jansons Begravningsbyråer bedriver begravningsbyråverksamhet i Västra och Norra Värmland. Vi har kontor i Arvika, Charlottenberg, Koppom och Torsby.

En stor del av vår verksamhet är transporter åt olika uppdragsgivare, bland annat dödsbon, Landstinget i Värmland och Polismyndigheten. Vi är Landstingets leverantör för transporter inom Arvika, Eda, Sunne och Torsby kommuner och åt Polisen är vi tillsammans med några kollegor leverantör för hela Värmland.

Vi behöver Jourpersonal och bärhjälp i samband med ovanstående transporter. Veckovis beredskap, dygnet runt utanför kontorstid, med ersättning per beredskapsvecka och faktiskt genomförd transport.

 

Din del i helheten

Du blir en del av Jansons Begravningsbyråer, med kontor i Arvika, Charlottenberg, Koppom och Torsby - en grupp begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter Du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Vad tjänsten innebär för Dig

Du kommer att vara delaktig i vår jourverksamhet och utföra hämtningstransporter under kvällar, nätter och helger då kontoren är stängda. Även transporter mellan olika sjukhus under dagtid kan  bli aktuellt.

Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. I samband med hämtningar möter vi ofta anhöriga som nyss mist en anhörig med allt vad det innebär.

Vad tjänsten kräver av Dig

Som Jourpersonal och Transportör på Jansons Begravningsbyråer kommer det att ställas mycket höga krav på dig som företagets ansikte utåt. Hos oss är i princip ingenting omöjligt - vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål och högt ställda förväntningar. Vi gör allt för kundens bästa.

För att vara lyckosam i rollen som Jourpersonal och Transportör på Jansons Begravningsbyråer måste du ha mycket god känsla för service. Du måste vara noggrann och inte lämna något åt slumpen. Du bör vara stresstålig, utåtriktad och positiv. Du måste också vara kreativ, initiativrik och kunna se lösningar snarare än problem.

 

Önskade erfarenheter/meriter

Som ny medarbetare hos oss på Jansons Begravningsbyråer behöver du ha livserfarenhet. Erfarenhet från vårdsektorn är meriterande. Du skall ha vana av att arbeta med dator då all rapportering sker digitalt. B-körkort och god körvana är ett krav. Du måste ha en god fysisk förmåga då arbetet ofta innebär tunga lyft.

Tjänsten innebär beredskap var 4:e vecka och att sköta de hämtningsuppdrag som uppstår under perioden.
 

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lars Janson  eller Åsa Janson på 0570-10121.

Om Du känner att Du är rätt person för tjänsten, är Du varmt välkommen att skicka din ansökan till: rekrytering@jansons.se urval görs löpande så vänta inte med eran ansökan.