Begravningsrådgivare Torsby

 

Begravningsrådgivare till Torsby Begravningsbyrå

Då fler ger Jansons Begravningsbyråer sitt förtroende behöver vi nu ytterligare en Kundrådgivare med huvudsaklig placering i Torsby.

Din del i helheten

Du blir en del av Jansons Begravningsbyråer, med kontor i Arvika, Charlottenberg, Koppom och Torsby - en grupp begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter Du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Vad tjänsten innebär för Dig

Du kommer att hantera alla arrangemang kring en begravning och du kommer även att vara vår representant vid begravningar i kyrkor och kapell.

Du ska vara drivande, kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet omfattar såväl hämtningar och omhändertagande av avlidna som kundmöten, bokningar och begravningsadministration. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.

Vad tjänsten kräver av Dig

Som kundrådgivare och representant på Torsby Begravningsbyrå kommer det att ställas mycket höga krav på dig som företagets ansikte utåt. Hos oss är i princip ingenting omöjligt - vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål och högt ställda förväntningar. Vi gör allt för kundens bästa.

För att vara lyckosam i rollen som kundrådgivare på Torsby Begravningsbyrå måste du ha mycket god känsla för service. Du måste vara noggrann och inte lämna något åt slumpen. Du bör vara stresstålig, utåtriktad och positiv. Du måste också vara kreativ, initiativrik och kunna se lösningar snarare än problem.

Då vi har ett mycket nära samarbete med olika kyrkor och församlingar är det en förutsättning att du som sökande är medlem i Svenska kyrkan. Vi finns till för alla våra medborgare i alla samhällsgrupper och därför är tjänsten oförenlig med betydande politiska engagemang.

 

Önskade erfarenheter/meriter

Som ny medarbetare hos oss på Torsby Begravningsbyrå behöver du ha livserfarenhet. Erfarenhet av kundservice och försäljning är meriterande. Du skall ha god vana av att arbeta med dator (Officepaketet). Du skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du måste ha en god fysisk förmåga då arbetet kan innebära tunga lyft. Ekonomisk eller familjejuridisk bakgrund är ett stort plus. Du ska ha också vara bosatt i närområdet.

Tjänsten är på 50-75% enligt överenskommelse, Arbetstiderna är måndag-fredag 08.00-17.00 med beredskap var 4:e vecka.
 

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Lars Janson eller Åsa Janson på 0560-71010.

Om Du känner att Du är rätt person för tjänsten, är Du varmt välkommen att skicka din ansökan till: rekrytering@jansons.se urval görs löpande så vänta inte med eran ansökan.